Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ»


Δηλώνοντας ότι έχει πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνει και της κατάστασης της χώρας, ο νέος υπουργός Οικονομικών και αντιαπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι άμεση κυβερνητική προτεραιότητα είναι...

Προσεξτε τα κερδοσκοπικα παιχνιδια: Υπό επιτήρηση βάζει η Moody’s την Ισπανία! Επίκειται υποβάθμιση


Υπό επιτήρηση για πιθανή υποβάθμιση έβαλε ο οίκος αξιολόγησης Moody’s την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας, που βρίσκονται στο Aa2, επικαλούμενος τις προκλήσεις για την οικονομική ανάπτυξη, την πιθανότητα αύξησης του κόστους δανεισμού της και το ρίσκο που ενέχει η εφαρμογή της «απαραίτητης πολιτικής δημοσιονομικής εξυγίανσης».

Προς όλους που αγωνίζονται για τη Δημοκρατία


Κάθε λαό τον κυβερνά αυτός που του αξίζει.
Καταδικάστηκες να είσαι Ελληνας και να σε κυβερνάνε τρεις οικογένειες πολιτικών και δέκα επιχειρηματιών για πάντα.
Και 10000 λαμόγια που βρίσκονται στην οικονομική και πολιτική κορυφή της χώρας που από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου.

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ


Φίλε αστυνομικέ,.
Τα τελευταία βίαια γεγονότα με έβαλαν σε βαθιές σκέψεις και με οδήγησαν σε ορισμένες διαπιστώσεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σου.

Προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΣΟΚ σε βιβλία επιμορ φούμενων δασκάλων καταγγέλει η Διδασκαλι κή Ομοσπονδία Ελλάδας


Σάλο έχει προκαλέσει στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας η λέξη ΠΑΣΟΚ που αναφέρεται σε βιβλίο του Προγράμματος Μείζονος Επιμόρφωσης και το οποίο έχει διανεμηθεί ήδη σε όλα τα επιμορφωτικά κέντρα.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Όλι Ρεν: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! Μήπως θέλατε να πάτε Λουξεμβούργο κύριε πρωθυπουργέ;;


Η αποκάλυψη που ακολουθεί ταιριάζει με τις πληροφορίες μας ότι το δήθεν ταξίδι Παπανδρέου στις Βρυξέλλες γινόταν για την υποτιθέμενη συνάντηση Παπανδρέου – Μπαρόζο.

Όλι Ρεν: Χρηματοδότηση μέχρι Σεπτέμβριο


H δήλωση του Ολι Ρεν:

Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη Κυριακή, το Eurogroup θα είναι σε θέση να αποφασίσει σχετικά με την εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου για την Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου. Και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε επίσης σε θέση να ολοκληρώσουμε την εν αναμονή αναθεώρηση, σε συμφωνία με το ΔΝΤ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ …. ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ …. ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Όλα ξεκίνησαν όταν οι «εκπρόσωποι» ή «διπρόσωποι» της χώρας μας υπέγραψαν μια στοίβα από χαρτιά, στις αράδες των οποίων πίσω από τις καλλίμορφες και συχνά δυσνόητες λέξεις ελλόχευε το μέλλον των Ελλήνων…

Οι παλιάτσοι του «βασιλιά»


Είχα την αφελή άποψη ότι όλα τα πράγματα έχουν όρια, όπως και το «ρεζιλίκι».
Κι επειδή «αφελή» με θεωρούν έτσι κι αλλιώς… για να μη πω κυριολεκτικά τι με θεωρούν… θα κάνω την αφελή ερώτηση. Μας κάνουν πλάκα ή εννοούν  όσα κάνουν;

ΟΙ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...


Από τον Δεκέμβριο του 2009 η χώρα αγωνίζεται για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Οπως ήταν επόμενο, έκτοτε η κρίση χρέους κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση και όχι πάντα με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Τους τελευταίους 18 μήνες διαμορφώθηκε μια...

Ο “θρύλος” Alan Greenspan “βομβαρδίζει” Ε.Βενιζέλο “Πτω χεύετε”!


Τον πρώτο του “βομβαρδισμό” δέχθηκε πριν λίγα λεπτά ο νέος ΥΠΟΙΚ από τον πρώην διοικητή της αμερικανικής κεντρικής Τράπεζας και “θρύλο”

Ο Τραυματισμένος στα Βίαια Επεισόδια Συντάκτης Μ. Κυπραίος Περιγράφει τι Είδε στο Σύνταγμα.


- Είδα χιλιάδες ελεύθερους Έλληνες.
- Είδα τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον παππού μου, τα παιδιά μου, μαζί μου.
- Είδα την ασπίδα των Ελλήνων που ήταν μια γαλανόλευκη.

ΜΟΝΙΜΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ


Η πλειονότητα των αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι γεμίζουν τις πλατείες της χώρας τις δύο τελευταίες εβδομάδες αποτελούν ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας και όχι ένα κίνημα ανατροπής του πολιτικού συστήματος, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι...

Ο νέος τσάρος: Ο υπερφίαλος ταχυδακτυλουρ γός της απάτης


Με τσάρο το Βενιζέλο θα ζήσουμε τις αχαλίνωτες ταχυδακτυλουργικές σοφιστείες και την αυθάδεια της ψευτιάς περιτυλιγμένη με τις γνωστές δικηγορίστικες φλυαρίες του ανδρός.

ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ...


Στις προσφορές καταφεύγουν και πάλι οι έµποροι προκειµένου να προσελκύσουν πελάτες και να τονώσουν τον τζίρο τους. Ειδικά αυτόν τον µήνα που θεωρείται «κενός» διότι οι καταναλωτές περιµένουν τις επίσηµες εκπτώσεις, τα καταστήµατα έχουν...

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ


Ανεστάλη η επιχείρηση επισκευής της βλάβης στο νέο σύστημα καθαρισμού των δεξαμενών μολυσμένων υδάτων του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, λίγες μόλις ώρες μετά από την έναρξη των εργασιών, ανακοίνωσε...

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Η μακρά διαδρομή μου στη ζωή, η ενασχόλησή μου με τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, από το 1958 και έκτοτε, η εμβάθυνσή μου σε μελέτες πολιτικής ανάλυσης, δεν μου αφήνουν περιθώρια για ψευδαισθήσεις.

Επόμενη Μέρα


Μένω Λονδίνο και παρακολουθώ με αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις της Πατρίδας μας.
Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι:

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 5% ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...


Το ένα ρεκόρ µετά το άλλο σπάνε οι αποδόσεις των προθεσµιακών καταθέσεων, καθώς τα επιτόκια έχουν σκαρφαλώσει ακόµη και πάνω από το 5%. Μάλιστα, καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα φαίνεται διατεθειµένη να συνεχίσει το κύµα ανόδου...

Επιστολή στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Αγάτσα


Το παρακάτω mail εστάλη στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Αγάτσα στις 11 Ιουνίου. Δεν ελήφθη καμία απάντηση και έτσι εστάλη ξανά στις 15 Ιουνίου όπου και πάλι απέφυγε να απαντήσει.

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, από τους 300 έλληνες.


Η παρακάτω επιστολή παραδόθηκε στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στην οδό Β.Σοφίας 2 Αθήνα-με δικαστική επιμελήτρια-το απόγευμα της Τρίτης 14ης Ιουνιου.

Επιστολή προς Πνευματική Ηγεσία Της ΕΛΛΑΔΑΣ


MEΣΟΛΟΓΓΙ 14-06-2011
Παρακολουθώ τον αγώνα που κάνετε υπερ της Ελλάδας και χαιρετίζω την
Στάση σας απέναντι στο Μνημόνιο και απέναντι στους πολιτικούς που κύβέρνησαν
Και κατέστρεψαν τη χώρα μας, Πού εκαναν την Διαφθορά, την Διαπλοκή, την Ανομία,

Εξώδικο στην Τρόικα


Οι περισσότερες επιτροπές του κινήματος της πλατείας αυτές τις μέρες,  ετοιμάζουν  εξώδικα για να τα επιδώσουν  στους Έλληνες βουλευτές. Μαζί με αυτό το νομικό μέσο, πιστεύουμε πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί και κάτι άλλο. Να στείλουμε εξώδικο, στην τρόικα και στα ευρωπαϊκά όργανα γενικότερα.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ Η΄ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ


Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.
Αλλά τώρα έρχονται και τα δύσκολα με μια δύσκολη ερώτηση. Την προηγούμενη Κυριακή, σε συνέντευξή σας στη κυριακάτικη εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είχατε ζητήσει την ψήφιση του Μνημονίου 2 με 180 βουλευτές.

ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...


Mέχρι σήμερα ήταν διάχυτη η δυσαρέσκεια των πολιτών με το Μνημόνιο. Ερευνα του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) που παρουσιάστηκε πρόσφατα από τον Σύνδεσμο και το ΙΟΒΕ, δείχνει ότι και οι επιχειρήσεις...

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Επιστολή αμφισβήτησης προσωπικά του πρωθυπουργού ετοιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


Ενώ οι φήμες για επικείμενες παραιτήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά διαψεύδονται από τα ονόματα που ακούγονται.

ΕΠΕΙΓΟΝ: Εξαφάνιση Δημάρχου. Μπορείτε να βοηθήσετε;


Εξαφάνιση Μπούλη… Μπορείτε να βοηθήσετε;


Εκτός Κυβέρνησης (πάλι!) Γεωργιάδης, Καρατζαφέρης και Ντόρα!


Εκτός κυβέρνησης, Καρατζαφέρης και Γεωργιάδης!
Και μετά περιμένουν να σωθεί η χώρα…! Ας ενημερώση κάποιος τον ΓΑΠ, ότι στο Τηλε Αστυ, ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει, πως μπορεί να σώσει την Χώρα!

ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓ ΕΙ.


Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΚΟΜΑ. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείδωσε ο ανασχηματισμός, τα βρήκε με τον Βενιζέλο!


Μετα την ομιλια Παπανδρεου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λέγεται ότι θα ακολουθήσει ο ανασχηματισμός.
Ολα δείχνουν οτι το χάσμα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει γεφυρωθεί.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 5ΕΤΗ CDS


Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάνε τα ελληνικά 5ετη CDS.
Αυτή την ώρα βρίσκονται πάνω και από τις 2.000 μονάδες βάσης, με τις αγορές να εκτιμούν ότι η χώρα είναι σε καθεστώς χρεοκοπίας.

Έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ


Έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ συγκάλεσε για τις 7 μμ ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από πηγές της λεωφόρου Συγγρού.

εκδήλωση για τον Ρήγα Βελεστινλή


Στη μακρά πορεία της ελληνικής παλιγγενεσίας, ο Ρήγας Βελεστινλής σηματοδοτεί το τέλος μιας περιόδου και την απαρχή μιας νέας, κατά την οποία οι Έλληνες τολμούν να διανοούνται και να προετοιμάζουν μια νέα ανεξάρτητη πολιτειακή τάξη.

Δύο πρώην υπουργοί του Α. Παπανδρέου, σύμμαχοι του Κουρή στον πόλεμο με τον Αλαφούζο!


Το είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή. Η μόνη ελπίδα για να δει φως το χορτάρι σε αυτή την χώρα, είναι να τσακωθούν τα βουβάλια!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ


Με μία ματιά στην εξέλιξη του χρέους γενικής κυβέρνησης, όπως αποτυπώνεται στο Μεσοπρόθεσμο, που κατατέθηκε στη Βουλή, παρατηρούμε τα εξής:

ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Κανένας σχεδιασμός για οριζόντιες περικοπές αποδοχών έως 40% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, δεν υπάρχει στο πλαίσιο του νέου μισθολογίου, τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε πληροφορίες που...

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»


          Κυρίως από την εποχή της δημιουργίας της ευρωζώνης και του ευρώ, πρωτίστως όμως από τότε που άρχισε να σοβεί η δεινή παγκόσμια οικονομική κρίση, είμαστε θεατές και μάρτυρες ενός ιδιαιτέρως ανησυχητικού,

Το κύριο πρόβλημα της κοινωνίας μας, η ολιγαρχία, δηλαδή η συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα χέρια, εμφανίζεται χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από την συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια.


Η συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας σε λίγα χέρια εμφανίζεται πολύ πολύ νωρίτερα στην ιστορία του ανθρώπου, από οτι η συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια. Και αυτό έχει τεράστια σημασία.

Το κουτί της παγώνας που αλλού; Στην κρατι κή τηλεόραση!


Με διακριτικό τρόπο και λεπτότητα, ο Βατοπαιδομάχος πρώην employee of the month του Άλφα, προσπαθεί να αποδομήσει την λαϊκή οργή συγκρίνοντας την με πορτοκαλί επαναστάσεις, με τους μελανοχιτώνες του Μουσολίνι και τους…

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΙΑΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Καλημέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι. Η παραλία της παραπάνω φωτογραφίας είναι στην περιοχή Κοντογιαλός Κέρκυρας. Εδώ και μερικές μέρες κάποιος "έξυπνος" κύριος έχει απλώσει στην μισή παραλία ξαπλώστρες και ομπρέλες (δέν συζητάμε ότι δεν κόβει καμία απόδειξη). Το...

Όταν το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί συνεργάτες του Αν τώνη Σαμαρά


Δεν είναι τυχαία η στοχοποίηση του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ και συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, κ.Κώστα Μαρκόπουλου από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του Μαξίμου.

“Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θ έμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλί ων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια , τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.


Το άρθρο το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο όπως μας εστάλη. Πάγια θέση μας όμως είναι ότι οι μεσσιανιστικές θεωρήσεις μόνο δεινά έχουν φέρει στους Γηγενείς. Εάν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσει το ξανθό, το μελαχροινό ή άλλο γένος.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΡΙΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας Γιένς Βάιντμαν προειδοποιεί σήμερα ότι οι Κεντρικές Τράπεζες και η ΕΚΤ δεν θα αναλάβουν άλλα ρίσκα σε σχέση με τη βοήθεια στην Ελλάδα. Εκτιμά δε ότι το ευρώ θα αντέξει και τη δοκιμασία ενδεχόμενης αδυναμίας πληρωμών της Ελλάδας την...

Οι συνωμότες «διάβολοι» και το απυρόβλητο των «νταβάδων»


Υπάρχει μια μηχανιστική αντίληψη της εξάρτησης και της κατοχής μας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Αντίληψη η οποία καλλιεργείται σκοπίμως και δολίως, για να επικαλύπτεται η πραγματικότητα, να μένουν στο απυρόβλητο οι κυρίαρχες οικονομικές δυνάμεις και για να κατασκευάζονται οι «νέοι» πολιτικοί τους υπηρέτες.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ……


Την θέση των οργανωμένων κοινωνιών-κρατών στο παγκόσμιο ιστορικό γίγνεσθαι, την προσδιορίζουν ποσοτικά και την οριοθετούν ποιοτικά στο διηνεκές του χρόνου, οι αρχές, η κουλτούρα, η συγκρότηση, η λειτουργία και η δυναμική της ιστορικής τους συνέχειας-συνείδησης.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε μια απίστευτη ανασφάλεια ως λαός, που δε μας επιτρέπει να είμαστε παραγωγικοί και συμμέτοχοι στην ανόρθωση της χώρας. Η κυβέρνηση έχει χάσει το διαπραγματευτικό της χαρακτήρα με τους δανειστές μας και οδηγείται σε λύσεις πανικού, που μόνον..

Ζήσε τον εφιάλτη σου στην Ελλάδα: “οικονομικοί μετανάστες” βίασαν και βασάνισαν ξεναγό που έκανε το “λάθος” να βγει για τζόγκινγκ σε παραλία του Ρεθύμνου.


Η Γερμανίδα ξεναγός που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αναγνώρισε στα πρόσωπα δύο υπόπτων τους βιαστές της…

Ένα χρόνο χωρίς κυβέρνηση το Βέλγιο!


Είναι η χώρα που αποκαλείται ως η πρωτεύουσα της Ευρώπης, καθώς εκεί είναι μαζεμένες όλες οι κεντρικές υπηρεσίες χωρών της Ε.Ε.
Στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής βρίσκεται ένας Βέλγος: ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΦΙΣΕΡ


Περιορίζεται η λίστα των υποψηφίων για τη θέση του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, καθώς σύμφωνα με πηγές του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, αποκλείστηκε από την...