Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Αλίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι η ιστορία είναι ‘νεκρή επιστήμη’

Μ. Βρετανία> Το τέλος της δημόσιας παιδείας και υγείας προετοίμαζε η Θάτσερ

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Τζέφρι Χόου βρίσκονταν πίσω από ένα πολιτικά τοξικό σχέδιο διάλυσης του κράτους πρόνοιας το 1982, αποκαλύπτουν έγγραφα της Ντάουνινγκ Στριτ που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Προανήγγειλε "μαύρη" χρονιά (2013) για την Ισπανία ο Ραχόι

«Μας περιμένει άλλη μία πολύ δύσκολη χρονιά» δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι μετά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο του έτους, στέλνοντας μήνυμα υπέρ της ανάγκης συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και εκφράζοντας παράλληλα ελπίδα για βελτίωση της οικονομικής κατάστασης το δεύτερο εξάμηνο.

Σε νέα εποχή ("ψυχρού πολέμου") οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τον αμφιλεγόμενο νόμο που απαγορεύει στους Αμερικανούς πολίτες να υιοθετήσουν ορφανά παιδιά από τη Ρωσία και ήδη μπλοκάρονται 52 επικείμενες υιοθεσίες.

Στη δημοσιότητα το (συγκλονιστικό) Video από το αεροπορικό δυστύχημα στη Μόσχα

Την διαδικασία αναγνώρισης των σορών τεσσάρων μελών του πληρώματος του αεροσκάφους που βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου της Μόσχας, κόπηκε σε τρία κομμάτια, συνετρίβη σε κοντινό αυτοκινητόδρομο και έπιασε φωτιά ξεκίνησαν οι ιατροδικαστές.

Κάνει τα πάντα για να... χάσει ο Στάινμπρουκ> "Οι Καγκελάριοι δεν αμοίβονται αρκετά"

Έντονη κριτική ακόμη και από τους ίδιους τους Σοσιαλδημοκράτες δέχτηκε ο Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος αναμένεται να αναμετρηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ στις εκλογές του 2013, μετά τη δήλωσή του ότι οι Γερμανοί καγκελάριοι δεν πληρώνονται όσο θα έπρεπε.

Νέα Υόρκη> Συγκλονίζει η ομολογία 31χρονης που έριξε Ινδό στις ράγες του Μετρό

Μια 31χρονη γυναίκα συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία ότι έσπρωξε έναν Ινδό μετανάστη από πλατφόρμα του μετρό την ώρα που πλησίαζε στο σταθμό διερχόμενη αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Κύπρος> Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα εκρηκτικά κοντά στο εξοχικό του Χριστόφια

Τρία κιλά εκρηκτικής ύλης TNT και ένας πυροκροτητής βρέθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση από την εξοχική κατοικία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, στο χωριό Κελλάκι, κοντά στη Λεμεσό.

Ομιχλώδες το πολιτικό σκηνικό στην Ιταλία> Προς ναυάγιο η συνεργασία Μαρόνι-Μπερλουσκόνι

Σε αδιέξοδο δείχνουν να οδηγούνται οι προσπάθειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για σύναψη εκλογικής συμμαχίας με τη Λέγκα του Βορρά.
Σύμφωνα με τον κυριακάτικο ιταλικό Τύπο, ο επικεφαλής της Λέγκα, Ρομπέρτο Μαρόνι, δεν είναι διατεθειμένος να εγγυηθεί πανιταλική υποστήριξη στον μπερλουσκονικό «Λαό της Ελευθερίας», έστω και αν ο Καβαλιέρε αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μαρόνι για την θέση του περιφερειάρχη της ευρύτερης περιοχής του Μιλάνου.

ΗΠΑ> 9 νεκροί σε δυστύχημα τουριστικού λεωφορείου στο Όρεγκον

Εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, όταν τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας και του πάγου που κάλυπτε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια να βρεθεί κάτω από ένα λόφο κοντά στο Πέντλετον του Όρεγκον.

Σε υπομονή και κουράγιο (για το 2013) καλεί η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προειδοποιεί τους συμπατριώτες της πως το οικονομικό περιβάλλον θα είναι «πιο δύσκολο» το 2013 απ' ό,τι το 2012, καλώντας τους να δείξουν «υπομονή» και «κουράγιο» στο διάγγελμά της για το νέο έτος.

Διώτης> Μου επιρρίπτουν ευθύνες για να καλύψουν δικές τους σκοπιμότητες

Με μια ανακοίνωση που αναμένεται να πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει με τη λίστα Λαγκάρντ, ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης αναφέρει πως κανένας πολιτικός προϊστάμενος δεν του έδωσε εντολή να ψάξει την λίστα.

Στη Βουλή> Άσκηση δίωξης κατά Παπακωνσταντίνου ζητούν τα τρία κόμματα της Κυβέρνησης

Την άσκηση δίωξης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος με ταυτόχρονη βλάβη σε βάρος του δημοσίου, ζητούν οι βουλευτές από τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης που υπογράφουν την πρόταση για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Reuters> Γιατί έπεσαν (εντελώς) έξω στις προβλέψεις τους για την κρίση, Σόρος, Ρουμπινί και Κρούγκμαν

Την αντιστροφή του κλίματος και τη διάψευση όσων μιλούσαν για διάσπαση της ευρωζώνης, προβλέψεις που το Μάιο έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, περιγράφει σε ανάλυσή του το Reuters. Θυμίζοντας τις προβλέψεις και την επιχειρηματολογία επιφανών οικονομολόγων και επιχειρηματιών όπως Π. Κρούγκμαν, Ν. Ρουμπινί, Τζ. Σόρος εξηγεί γιατί έπεσαν έξω.

Το πορτραίτο του δολοφόνου-βιαστή της Ξάνθης

«Ηταν από μικρός οξύθυμος και βίαιος. Ολοι τον απέφευγαν γιατί δημιουργούσε επεισόδια! Είχαν προσπαθήσει να κάνουν παράπονα στην οικογένειά του, όμως τους απειλούσε με καραμπίνα η μάνα του.

Κατατέθηκε στο ΣτΕ η πρώτη αγωγή δικαστή κατά του Μνημονίου III

Η πρώτη αγωγή δικαστή με την οποία ζητάει να κριθεί αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το Μνημόνιο ΙΙΙ (Ν. 4093/2012) κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αφορά το σκέλος εκείνο που μειώνει αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 τις αποδοχές και τις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών και ρυθμίζει τμηματικά τον τρόπο επιστροφής των «αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών», στο Δημόσιο.

O Παπακωνσταντίνου θα τους πάρει όλους μαζί του να ξεβρωμίσουμε!

Γύρευε τι ντοκουμέντα από τα βρώμικα νταραβέρια Ελλήνων πολιτικών και τεχνοκρατών που συμμετείχαν και εξακολουθούν να συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αρχίσει να αισθάνεται στο δέρμα του την καυτή ανάσα του Αραβαντινού.

Ο Ψυχάρης δεν θέλει να πουληθεί ο ΟΠΑΠ για να συνεχίσει να τον αρμέγει-άρθρο πρόκληση!

Διαβάζοντας το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο Σταύρος Ψυχάρης έχει αναλάβει σύμβουλος αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης.
Η όντως εντυπωσιακή πρότασή του για ενοικίαση κι όχι πώληση του ΟΠΑΠ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού κάποιοι φίλοι του διαπλεκόμενοι, οι οποίοι  είναι τώρα άφραγκοι, δεν μπορούν να βρουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να τον αγοράσουν.

"Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη"-ο Διοικητής Βόλου!

Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν σε ευρεία επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.

Μέχρι τώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 28 ατόμων, στους οποίους συγκαταλέγονται και τρεις αστυνομικοί.

Όλοι χωράνε στον Κορυδαλλό!



















Oι δολοφόνοι του Βίκτορ Χάρα οδηγούνται στη δικαιοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο Χιλιανός δικαστής Μιγέλ Βάσκες εξέδωσε ένταλμα σύλληψης 8 Χιλιανών πρώην αξιωματικών, εμπλεκόμενων στη δολοφονία του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή και ακτιβιστή Βίκτορ Χάρα, λίγες μέρες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του Αουγκούστο Πινοτσέτ την 11η Σεπτέμβρη 1973.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Aέρινες Σιωπές>"Καταραμένο" σήριαλ;

«Αέρινες Σιωπές».


Αυτό δεν ήταν σήριαλ ήταν σκέτη κατάρα. Την μοίρα της συμπρωταγωνίστριάς του Ελευθερίας Βιδάκη, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, ακολούθησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής , ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.

Βγάζουν στο σφυρί τα σαλέ της Αράχωβας. Πιο γρήγορα από τους σκιέρ κατηφορίζουν οι τιμές!

«Από τα ψηλά στα χαμηλά κι από τα πολλά στα λίγα», λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση των κοσμικών προορισμών της Ελλάδας και των πανάκριβων ακινήτων η εικόνα που καταγράφεται είναι τουλάχιστον ζοφερή.

O Νότης ανοίγει καφετερία στο Ναύπλιο για να βοηθήσει τις επενδύσεις!

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Νότης Μηταράκης επισκέφτηκε σήμερα το Ναύπλιο.

Συναντήθηκε αρχικά με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κοστούρο.

Πολιτικοί-καραγκιόζηδες στήνουν Προανακριτική για μια λίστα που χαρακτήρισαν "μη αξιοποιήσημη"!

Ωραία λοιπόν. Οι 3 φραπεδιάρηδες πολιτικοί αρχηγοί, ο τιτανοτεράστιος Σαμαράς, ο τιτανοτεράστιος Βενιζέλος και ο τιτανοτεράστιος Κουβέλης αποφάσισαν να πάνε σε Προανακριτική Επιτροπή τον πλαστογράφο(;) Παπακωνσταντίνου.

Ποιοί από δαύτους θα παραμείνουν αρχηγοί στα κόμματά τους τον Δεκέμβριο του 2013;

Το ερώτημα είναι ποιους από τους 7 ανεπάγγελτους πολιτικούς αρχηγούς, θα βρει στη θέση τους το τέλος του 2013. Όλοι- ακόμη και οι θεωρούμενοι σιγουράτζες-έχουν σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες να βρεθούν εκτός παιγνιδιού σε θέση Έξω Φυλαρούχα, να μαζεύουν τα άπλυτα της ομάδας και να τα πηγαίνουν στα δημόσια πλυντήρια.

Xρ. Ράπτης>Κηπουροί του Γιώργου:Mοιραίοι, ανίκανοι! (και ολίγον απατεώνες;)

Πέρισι τέτοιες μέρες περίπου γράψαμε εδώ στο iefimerida ένα άρθρο για "το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη" που προκάλεσε τον θυμό των "Παπανδρεικών" και μια απάντηση του αδελφού του Νίκου. Το θυμηθήκαμε τώρα με την ενδεχόμενη εμπλοκή του Γιώργου Παπακωσταντίνου στην πλαστογράφηση της λίστας Λαγκάρντ.

Ράιχενμπαχ-Βαρτζόπουλος>Νέο δίδυμο εξουσίας

Ένα σύστημα «κυβέρνησης μέσα στην κυβέρνηση» εδραιώνεται με την εγκαινίαση του θεσμού της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, του οποίου επικεφαλής θα είναι ο ψυχίατρος στο επάγγελμα και Γενικός Γραμματέας παρά τω Πρωθυπουργώ έως και τώρα, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Από τον στρατό ακόμη μυήθηκαν στην σημασία της εξαγοράς (θητείας) οι πολιτικοί μας

Που και πως υπηρέτησαν την "μαμά πατρίδα" οι πολιτικοί αρχηγοί ...
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που υπηρέτησαν τη θητεία τους οι πολιτικοί αρχηγοί και για πόσο καιρό ή τι υπηρεσίες έχουν προσφέρει;

Η συνάντηση των Χριστουγέννων και ο Βασίλης Ράπανος ως επικεφαλής συνασπισμού της κεντροαριστεράς

Ανήμερα Χριστούγεννα σε σπίτι οικονομικού παράγοντα στο κέντρο της Αθήνας.

Καλεσμένοι δύο πρώην πρωθυπουργοί και 3 επιχειρηματίες των οποίων οι εξαγωγικές επιχειρήσεις είναι γνωστές παγκοσμίως. Από τους πραγματικά πετυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες στους ισολογισμούς των οποίων υπάρχει μηδέν δανεισμός από εγχώριες τράπεζες.

Και στο ΤΑΙΠΕΔ η εξαδέλφη του Παπακωνσταντίνου

Όπως από χθες το βράδυ αποκάλυψε ΠΡΩΤΟΣ ο Lykavitos.gr o πρόεδρος του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων Αθανασόπουλος,  τοποθέτησε στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ την κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου, δικηγόρο, η οποία συμπεριλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

2013> Η χρονιά μέσα στην οποία ο Σαμαράς είναι αναγκασμένος να συγκρουσθεί η να συμβιβασθεί με την διαπλοκή.

Aκόμη και να ήθελε να το αποφύγει δεν θα μπορούσε.
Το 2013 είναι η χρονιά που ο Αντώνης Σαμαράς θα αναγκασθεί να συγκρουσθεί με την εγχώρια διαπλοκή η να τα βρει μαζί της και ο τόπος θα εξακολουθήσει να βουλιάζει στα σκατά.
Αν καταφέρει ο Δεκέμβρης του 2013 να τον βρει στη θέση του πρωθυπουργού, έχοντας σπάσει αυγά  τότε θα έχει βάλει υποθήκη για την μεγαλύτερη πολιτική έκπληξη στην μεταπολιτευτική μας ιστορία.

O ΣΥΡΙΖΑ καρφώνει Βενιζέλο

Για «ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο, λέγοντας ότι έχει ευθύνες γιατί «υπεξαίρεσε επί μήνες τη λίστα», καθώς και για το γεγονός ότι η αλλοίωση των στοιχείων της λίστας έγινε επί πρωθυπουργίας του Γ. Παπανδρέου.

Lykavitos.gr>Διαρκές το αδίκημα του Παπακωνσταντίνου

Το αδίκημα της συνέργειας σε φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι διαρκές και δεν υπόκειται σε παραγραφή. 

Αυτό υπογράμμισε στο Lykavitos.gr  κορυφαία δικαστική πηγή, αναφερόμενη στα σενάρια περί δήθεν παραγραφής των αδικημάτων που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου, εξαιτίας της εμπλοκής του στην αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.

-Διαβάστε για την δολοφονία του Τζορτζ Πολκ πριν πάτε στην Αθήνα, συμβουλεύουν οι Αμερικανοί αρχισυντάκτες τους δημοσιογράφους!

Η Αθήνα του Μνημονίου αποτελεί ζώνη υψηλού κινδύνου για τους Αμερικανούς δημοσιογράφους. Τουλάχιστο αυτές είναι οι οδηγίες που λαμβάνουν από τους επικεφαλής των δικών τους ΜΜΕ, όταν πρόκειται να ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα γι να καλύψουν θέματα όπως είναι η Χρυσή Αυγή αλλά και οι στενές σχέσεις επιχειρηματικής και πολιτικής εξουσίας.

Ο Χασαπόπουλος φωτογραφίζει τον Διώτη

Τον Διώτη φωτογραφίζει ο Βενιζέλος, ως τον άνθρωπο που διοχέτευσε στη δημοσιότητα, τη λίστα Λαγκάρντ .
Υπήρχε σχέδιο εξόντωσης του ιδίου και... καταβαράθρωσης του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Χασαπόπουλος στο MEGA.

To "BHMA"-δημοσκόπηση θέλει στο 3,8% τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Με διαφορά στήθους προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση, της Καπα Recearch, ενώ η τρίτη Χρυσή Αυγή αγγίζει διψήφιο ποσοστό και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παρά τις αποχωρήσεις στελεχών του, φαίνεται να εξασφαλίζουν εκ νέου την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση.

Ο Βασιλάκος και οι μπίζνες με την Άννα Βίσση



















Δηλαδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι οι τρυφερές εξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου;

Για να έχουμε καλό ερώτημα. Τώρα που οι… ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου φορτώνονται όλη τη διαπλοκή της Ελλάδας, εμείς με τι διαπλοκή θα μείνουμε;
Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους άραγε; Πώς θα τραφούν οι παραπολιτικές και παραδημοσιογραφικές παρέες;

Ο σύζυγός μου και το δυσκίνητο τέρας της ελληνικής οικονομίας

«O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε , σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εν έτει 2010.
Μιλώντας στην Ολλανδή δημοσιογράφο Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του πρώην υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δήλωνε απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Κυκλοφορίες>Πρώτο Θέμα 157.000-ΕΘΝΟΣ 140.000

Aγριεύει ο ανταγωνισμός της Κυριακής καθώς το  «ΕΘΝΟΣ» Βερόπουλος  ανέβασε την προσφορά στα 15 ευρώ και την  Κυριακή  23 Δεκεμβρίου μείωσε την διαφορά από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»>. Έτσι έχουμε>
Kυριακή 23 Δεκεμβρίου
 «Θέμα»: 157.000 φύλλα, «Έθνος»: 140.000 φύλλα, «Βήμα»: 101.000 φύλλα, «Real news»: 101.000 φύλλα, «Ελεύθερος Τύπος»: 29.000 φύλλα, «Δημοκρατία»: 26.000 φύλλα.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Δεν έχουν τον "Θεό" τους οι Γερμανοί> Ναός για τρεις θρησκείες στο Βερολίνο

Ένας «Οίκος Προσευχής και Μαθητείας» για χριστιανούς, μουσουλμάνους και εβραίους κατασκευάζεται στην πλατεία Petriplatz (πλατεία του Αγίου Πέτρου) του Βερολίνου. Οι ελπίδες είναι μεγάλες, «όμως ένα κτίριο από μόνο του δεν μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους αν δεν το επιθυμούν και οι ίδιοι» αναφέρει το αρχιτεκτονικό γραφείο που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του ναού.

Ισπανία> Σήμερα τα 18 δις από την ΕΕ στην Bankia

Η ισπανική τράπεζα Bankia θα εξανεμίσει τις επενδύσεις 350.000 μετόχων της, πολλοί εκ των οποίων είναι μικροκαταθέτες και συνταξιούχοι, μετά την διαπίστωση πως οι απώλειες από τα «κόκκινα» (μη εξυπηρετούμενα κατασκευαστικά και στεγαστικά) δάνεια στο υπό χρεοκοπία ίδρυμα είναι πολύ χειρότερες απ’ όσο είχαν προϋπολογισθεί.

(Και) στην Αργεντινή στέλνουν πρώην υπουργούς στη φυλακή

Σε τετραετή φυλάκιση για διακεκριμένη κλεπταποδοχή καταδίκασε δικαστήριο στην Αργεντινή την Φελίσα Μισέλι, άλλοτε υπουργό Οικονομίας στην κυβέρνηση του πρώην προέδρου Νέστορ Κίρσνερ, έπειτα από τον εντοπισμό το 2007 ενός σάκου με δεκάδες χιλιάδες δολάρια στο μπάνιο του υπουργικού της γραφείου.

Τεταμένη (και πάλι) η κατάσταση στην Αίγυπτο> Έρευνα κατά των ηγετών της αντιπολίτευσης

Ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου, Ταλαάτ Αμπντάλα, ζήτησε να αρχίσει έρευνα για τους τρεις κύριους ηγέτες της αντιπολίτευσης μετά τις καταγγελίες δικηγόρου σε βάρος του για υποκίνηση σε ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.