Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Αγαπητοί συνδημότες, συντοπίτες, συγχωριανοί,

Λαμβάνοντας υπόψη την άδικη απόφαση, που θέλει τον ιστορικό Δήμο Σοχού να καταργείται και να εντάσσεται στον ευρύτερο Δήμο Λαγκαδά, στα πλαίσια του Καλλικράτη, με περισσή σκέψη και με αγωνία για το μέλλον αυτής της περιοχής. Και επειδή η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις δύο προηγούμενες τετραετίες αναδεικνύοντας με πρώτο σύμβουλο όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σοχού, όπου και σας υπηρέτησα ως αντιδήμαρχος του Δήμου Σοχού, γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες της καθημερινότητας και τα προβλήματα του καθενός σας ξεχωριστά, αποφάσισα έξω από τα προσωπικά και πολιτικά μου πιστεύω να συνεργαστώ με τον Γιάννη Αναστασιάδη, ο οποίος πέραν των όποιων ικανοτήτων για τη διοίκηση διαθέτει θεωρώ ότι γνωρίζει περισσότερο από τους υπόλοιπους υποψηφίους Δημάρχους τα προβλήματα αυτής της περιοχής (του Δήμου Σοχού) μιας και είναι γέννημα θρέμμα του Δήμου μας ( Αυγή).
Πιστεύω με τη δική μου συμμετοχή στη διοίκηση του νέου Δήμου Λαγκαδά και με Δήμαρχο τον Γιάννη Αναστασιάδη ευκολότερα θα μπορεί να υπάρξει συνέχεια σε όλα τα δρώμενα της περιοχής μας όπως: Πανηγύρι Δώδεκα Αποστόλων Σοχού, Καρναβάλι Σοχού, Ποδιακό Σοχού. συνέχιση της σχέσης με τον αδελφοποιημένο Δήμου Στενγκλιτς του Βερολίνου, Πανηγύρια Ζωοδόχου Πηγής , Αι-Γιάννη και Προφήτη Ηλία Ασκού με το Κουρμπάνι του, Πανηγύρια Αι- Γιώργη και Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πολυδενδρίου- Ασκού καθώς και το συναπάντημα τους, το Πανηγύρι της Κοίμησης της Θεοτόκου του Κρυονερίου, τον Αι-Γιώργη στην Αυγή και το συναπάντημα τους.
Επίσης θεωρώ ότι θα είναι πιο κοντά από όλους τους άλλους στον Εθνικό Σοχού, στον Ιάσων Αυγής, στον Διγενή Κρυονερίου, στον Μακεδονικό Ασκού, στην Α.Ε. Πολυδενδρίου καθώς και σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας (Ένωση γυναικών Σοχού, Ιππικός Όμιλος Σοχού, Μ.Ο.Σ Σοχού, Πολιτιστικός σύλλογος Ασκού, Σύλλογος γυναικών Ασκού, Σύλλογος Πολυδενδριτών- Ασκού ο Φάρος, Πολιτιστικός σύλλογος Αυγής και Πολιτιστικός σύλλογος Κρυονερίου.)
Τέλος θεωρώ ότι με τη δική μου συμμετοχή και με Δήμαρχο το Γιάννη Αναστασιάδη ευκολότερα θα μπορούσαμε να προβούμε σε λύσεις χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας, όπως: Βιολογικός καθαρισμός Σοχού, αποχετευτικό Ασκού, Αυγής και Κρυονερίου και επιτέλους πόσιμο νερό στον Ασκό.
Παράλληλα με την εμπειρία που απέκτησα στην διαδρομή μου ως υπ. Βουλευτής και περπατώντας όλα τα χωριά που συμμετέχουν στο νέο μεγάλο Δήμο Λαγκαδά, είτε είναι ορεινά, είτε πεδινά ή και παραλίμνια και γνωρίζοντας σχετικά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τα προβλήματα αυτών των περιοχών είτε αφορούν αναπτυξιακά έργα είτε προβλήματα καθημερινότητας , είτε αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων.
Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω και εγώ είτε στην προώθηση είτε στην λύση αυτών.
Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους και για πολλούς άλλους που δε μπορώ να καταθέσω στην επιστολή μου αυτή έθεσα τον εαυτό μου δίπλα στον Γιάννη Αναστασιάδη, περιμένω τη δική σας ανταπόκριση και υπόσχομαι να είμαι δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου