Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010



Βιογραφικό σημείωμα Θωμά Θ. Νικολάου
Γεννήθηκε στη Λευκωσία Κύπρου στις 24 – 7- 1968. Το 1975 σε ηλικία 7 ετών μετοίκησε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη λόγω της Τουρκικής εισβολής.
Αποφοίτησε με άριστα από το Ε΄ Λύκειο Θεσσαλονίκης. Φοίτησε στη Φαρμακευτική και εν συνεχεία στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.
Ασκήθηκε στην ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι έφεδρος υπολοχαγός του Υγειονομικού. Διετέλεσε μέλος της ΕΦΕΕ της ΦΕΑΠΘ και του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Από το 2002 είναι μόνιμα εγκατεστημένος στο Σταυρό όπου άσκησε το ιατρικό επάγγελμα στο Π.Ι. Ν. Απολλωνίας, στο Κ.Υ. Ν. Μαδύτου, στη συνέχεια ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας ιατρείο στο Σταυρό και ως επικεφαλής του Ιατρικού τμήματος των Ιαματικών Λουτρών της Νέας Απολλωνίας.
Από το 2006 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Ρεντίνας όπου διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού και του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημ. Σχολείου Σταυρού.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μπελέ από το Σταυρό και έχουν δύο παιδιά τον Θανάση 10 και την Ισαβέλλα 4 ετών.



Η ζωή και η εργασία στην πρωτοβάθμια υγεία σ’ ένα μικρό μέρος μου έδειξε το καλό πρόσωπο με την αγάπη και το ενδιαφέρον των συνανθρώπων μου. Με έφερε αντιμέτωπο όμως με τις φοβερές ελλείψεις και ανεπάρκειες σε υποδομές και οργάνωση.
Η βελτίωση της καθημερινότητας μας αλλά και η δημιουργία ενός τόπου πιο ανθρώπινου για μας και τα παιδιά μας είναι ο γνώμονας που με οδήγησε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η παρουσία του Δ. Γαλαμάτη ενός ανθρώπου με τον οποίο μας ενώνουν κοινές αξίες, ιδέες και αγώνες από το παρελθόν, αποτελεί κίνητρο και εγγύηση για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.
Η συστράτευσή μου σ’ αυτόν τον αγώνα μαζί του ήταν αυτονόητη και επιβεβλημένη. Η ψήφος σας θα μας δώσει τη δύναμη και το δικαίωμα να διαθέσουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας ώστε η Νέα Αρχή για το Δήμο να γίνει ένα πραγματικό εφαλτήριο για ένα καλύτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου