Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλίες Γκιουλέκα για τη Θεσσαλονίκη


Την πραγματοποίηση επιχειρηματικού συνεδρίου ελληνοτουρκικού ενδιαφέροντος το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή και του Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης, προγραμματίζει η ..

δημοτική παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα και στόχος της είναι να ακολουθήσει κι ένα επιχειρηματικό συνέδριο βαλκανικού ενδιαφέροντος.


Σε συνάντηση με δημοσιογράφους, ο Κ. Γκιουλέκας επισήμανε ότι η παράταξή του θα αναλάβει πρωτοβουλίες για όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης (περιβάλλον, κυκλοφοριακό, κοινωνική πολιτική κ.ά.) και θα επιδιώξει συνεργασία με εθελοντικές και άλλες οργανώσεις.


Αναφερόμενος στο δήμαρχο Ι. Μπουτάρη, είπε ότι δεν άκουσε προτάσεις της παράταξής του για ζητήματα κοινωνικής πολιτικής. Χαρακτήρισε θετικές τις κινήσεις Μπουτάρη για την προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία, αλλά εξέφρασε τη διαφωνία του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, λέγοντας ότι ο δήμαρχος δεν πρέπει να βγαίνει εκτός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων του, κάνοντας εξωτερική πολιτική και διχάζοντας την πόλη.



taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου