Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τι είναι αυτοί ρε;;; Απίστευτο!

Απτό παράδειγμα σουρεαλιστικής λειτουργίας του Κράτους!
Απάντηση στο γιατί δεν λειτουργεί το κράτος, δίνει η απίστευτη «Οδύσσεια» μιας ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ Κος  Άγγελος Κολοκοτρώνης στα αρμόδια υπουργεία.
Δείτε το, έχει μεγάλη πλάκα ! 
Επί δύο μήνες η σχετική ερώτηση περιφέρεται από υπουργείο σε υπουργείο και ακόμη δεν βρέθηκε ο αρμόδιος να απαντήσει, πόσο μάλλον να δοθεί λύση στο πρόβλημα που περιγράφεται.
 Συγκεκριμένα η ερώτηση κατατέθηκε και στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο δηλώνει αναρμόδιο και διαβιβάζει την ερώτηση στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (πρώην υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας), που και αυτό δηλώνει αναρμόδιο και διαβιβάζει με τη σειρά του την ερώτηση στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η αστοχία συνεχίζεται, αφού και το υπουργείο Υγείας δηλώνει αναρμόδιο και διαβιβάζει το έγγραφο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το οποίο δεν έχει απαντήσει ακόμη για το ποιο, κατά τη γνώμη του,  υπουργείο είναι αρμόδιο να απαντήσει. Και η Οδύσσεια συνεχίζεται…
Επισυνάπτονται τα σχετικά έγραφα (4).
1. o βουλευτής ρωτά:

2. το Υπουργείο Εσωτερικών: "δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι, το Ανταγωνιστικότητας είναι !"


 3. Το ανταγωνιστικότητας: "δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι, το Υγείας είναι "!
4. Το Υγείας: "δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι, το Αγροτικής Ανάπτυξης είναι"!

 
πηγη:taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου