Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο εξαίρετος σόουμαν κύριος Ρακιντζής.



 Ράγισαν και οι πέτρες με τις γοερές αποκαλύψεις του κυρίου Ρακιντζή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας…
“Μου αφαίρεσαν τις αρμοδιότητες! Δεν μπορώ να κάνω ενστάσεις!” τόνισε και ξάφνου η Ελληνική κοινωνια συγκλονίστηκε συθέμελα.

“Βρε τα καθάρματα, είχαμε τέτοιον υπερασπιστή της διαφάνειας στην Ελλάδα και του πήραν τις αρμοδιότητες”;
Ας σφίξουμε τα δόντια όμως και ας κάνουμε την καρδιά μας πέτρα. Για να μπορέσουμε να ρωτήσουμε τον κύριο Ρακιντζή: Ποιά καθάρματα σου πήραν τις αρμοδιότητες; Τα νεφελίμ; Οι κόκκινοι Χμερ; Οι σαυρόμορφοι μασωνοσιωνιστές; Γιατί δεν αποκαλύπτεις αδυσώπητε διώκτη του αδίκου ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που σου τις πήραν ώστε να μάθουμε και εμείς οι πλεμπαίοι τους εχθρούς της διαφάνειας;
Προφανώς στην συγκινησιακή του φόρτιση ο Λέανδρος δεν μπορούσε να φέρει στο μυαλό του τις εφιαλτικές μορφές του Ραγκούση και του Ρέππα, που του τις αφαίρεσαν. Ίσως γιατί τότε θα αναγκάζοταν να φέρει και τις μορφές του Καραμανλή και του Παυλόπουλου που του τις είχαν δώσει, ενδυναμώνοντας την θέση του για να κάνει την δουλειά του.
Και τι δουλειά ακριβώς έκανε;
Μα δεν μπορούσε να κάνει δουλειά γιατί από τις 14/9/2009 (!!!) ήταν χωρίς …θητεία! Τι να κάνει λοιπόν ο άνθρωπος, προσπαθούσε να παραμείνει στην θέση του …παράτυπα επί τρία ολόκληρα χρόνια. Που να τολμήσει να αντιμιλήσει σε αυτούς τους ανθρώπους που τον κρατούσαν έτσι σε μία ιδιόμορφη ομηρία; Σιωπή λοιπόν.
Μα και να έκανε, όλες του οι αποφάσεις θα μπορούσαν να ακυρωθούν ακριβώς λόγω αυτής της λεπτομέρειας. Σιωπή πάλι λοιπόν.
Και γιατί δεν παραιτείτο αυτός ο χαλκέντερος λειτουργός των τύπων και της διαφάνειας; Γιατί ανεχόταν να παραμένει παράτυπα και σε καθεστώς αδιαφάνειας επί τρία σχεδόν χρόνια;
Ίσως γιατί περίμενε αυτή την στιγμή. Λίγο πριν μπει στον τέταρτο χρόνο αδιαφάνειας και παρατυπίας, να δώσει αυτό το συγκλονιστικό σόου σε πανελλαδικό δίκτυο. Βλέπετε, 14/9 θα κριθούν και οι πραγματικές προθέσεις της παρούσας κυβέρνησης, αφού η “ιδιαίτερη” θητεία του κυρίου Ρακιντζή είναι το όνειρο κάθε εξουσίας που ποθεί να μένει …ανεξέλεγκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου