Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Aέρινες Σιωπές>"Καταραμένο" σήριαλ;

«Αέρινες Σιωπές».


Αυτό δεν ήταν σήριαλ ήταν σκέτη κατάρα. Την μοίρα της συμπρωταγωνίστριάς του Ελευθερίας Βιδάκη, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, ακολούθησε ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής , ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του.
O 42χρονος ηθοποιός, o οποίος είχε πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, φέρεται να αυτοκτόνησε εξαιτίας ψυχολογικών λόγων. Τον νεκρό αντίκρυσε πρώτη η μητέρα του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στο Βόλο.


Πρόσφατα είχαμε διαβάσει στην “Espresso”  για τις οικονομικές δυσκολίες ενός άλλου ταλαντούχου ηθοποιού της ίδιας σειράς. Συγκεκριμένα ο Βύρων Κολάσης -υποδυόταν τον μοίραρχο Σαββίδη στη σειρά "Αέρινες Σιωπές" που προβάλλεται αυτή την εποχή σε επανάληψη από το MEGA- μίλησε στην εφημερίδα για την κρίση που έχει χτυπήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και το δράμα που περνούν ο ίδιος και κάθε ηθοποιός που ασχολείται με το λεγόμενο ποιοτικό θέατρο.

"Υπήρχε στογμή που δεν είχα λεφτά για τσιγάρα και δανείστηκα δέκα ευρώ από συνάδελφο για να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να πάω στο σπίτι μου!", εξομολογείται ο ίδιος. Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω. Αν ήμουν στα 30 θα τα παρατούσα!", τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου