Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οι «εκλεκτοί» της Δημοκρατικής Αριστεράς

Τον πρώτο κατάλογο υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων που στηρίζει σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε η Δημοκρατική Αριστερά.
Στην Κεντρική Μακεδονία πέρα από την υποψηφιότητα της Μίνας Ξηροτύρη (περιφέρεια) και του Γιάννη Μπουτάρη (δήμος Θεσσαλονίκης) στηρίζονται οι εξής υποψήφιοι δήμαρχοι: ο Σωτήρης Σιωμάδης σε Νεάπολη - Συκιές, ο Τάκης Θεοδοσιάδης στο δήμο Π. Μελά, ο δήμαρχος Χαλάστρας Γρηγόρης Ουζούνης (Δέλτα), η Χριστίνα Αλίρη στο Ωραιόκαστρο, ο Γιώργος Ρόκκος στο Λαγκαδά, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος στη Θέρμη, ο Αγγελος Φραντζής στη Βόλβη, Μιχάλης και ο Παναγωτίδης (Καλαμαριά). Στο Κιλκίς στηρίζεται ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Τερζίδης, στο δήμο Παιονίας ο Χρήστος Δραγανίδης, στην Κατερίνη ο Αντώνης Μάντζιος, στην Εδεσσα ο Γιάννης Σιώντρας. Στο δήμο Δράμας στηρίζεται ο Κυριάκος Χαρακίδης, στην Καβάλα ο Αρης Βέρρος, στην Ξάνθη ο Νίκος Ανταμπούφης.
Όσον αφορά τις περιφέρειες της υπόλοιπης Ελλάδος η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει, όπως είναι γνωστό, στην Αττική τον Γρηγόρη Ψαριανό, στη Δυτική Ελλάδα τον Νίκο Τσούκαλη, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Γιώργο Τσόγκα, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τη Δέσποινα Σπανούδη, στην Κρήτη τον Αντώνη Ανηψιτάκη, στο Ιόνιο τον Σωτήρη Βλάχο και στη Θεσσαλία τον Θανάση Ζαχαρόπουλο. Σε άλλους δήμους η ΔΑ στηρίζει τον Παναγιώτη Σκοτεινιώτη για τη δημαρχία Βόλου, και βεβαίως τον Γιώργο Καμίνη στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου