Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΣΕΠΙΑΔΗΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα το έτος 1964 στη Θεσσαλονίκη και τα πρώτα χρόνια έζησα στη Νέα Σεβάστεια. Από το 1969 είμαι μόνιμος κάτοικος Αυγής. Τέλειωσα το Δημοτικό Σχολείο Αυγής, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σοχού. Είμαι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα κατ’ αρχήν ως αναπληρωτής στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού και στη συνέχεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοχού από το 1986 έως το 2007. Από το Δεκέμβριο του 2007 διδάσκω στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου ασκώντας παράλληλα και τα καθήκοντα του Διευθυντή.
Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα Γεωργιάδου Καλλιόπη και έχουμε τρία ( 3 ) παιδιά, τον Αναστάσιο, την Ιωάννα και τη Σοφία.
Υπηρέτησα τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο ¨ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ¨ από τις θέσεις του Προέδρου, του Ταμία και κυρίως ως Γενικός Γραμματέας για περισσότερο από είκοσι ( 20 ) χρόνια.
Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγής.
Αποτελώ ιδρυτικό μέλος και εξωδιοικητικός συμπαραστάτης του Συλλόγου Φίλων Αγίου Γεωργίου Αυγής.
Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου ¨ Εθνικός Σοχού ¨.
Είμαι μέλος της ΔΑΚΕ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λαγκαδά.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 αναδείχθηκα Α΄ Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σοχού.
Φίλες και φίλοι
Μπροστά στην νέα πρόκληση που δημιούργησε ο ¨Καλλικράτης¨ και διαισθανόμενος το χρέος μου απέναντι στους συμπατριώτες μου αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση και να συμμετέχω στις εκλογές του Νοέμβρη ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ¨ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ¨ του υποψήφιου Δημάρχου κ. Αναστασιάδη Γιάννη.
Στόχος μου είναι η συνεχής και έντιμη προσφορά στο διευρυμένο πλέον Δήμο Λαγκαδά, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας με τη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παράδοσης, του περιβάλλοντος, της γεωργοκτηνοτροφίας και γενικότερα της οικονομίας. Χωρίς μεγάλα και παχιά λόγια μπορούμε με αδιάκοπο και άοκνο αγώνα να κάνουμε τον τόπο μας να αναπτυχθεί και να προοδεύσει με φυσικό επακόλουθο την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας.

Κινητό: 6944148453
e-mail: sepiadis@sch.gr

Με εκτίμηση
Γιώργος Σεπιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου