Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται ότι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Λαγκαδά θα είναι εκείνος που θα πληρώσει το μάρμαρο, στην περίπτωση που η διαφαινόμενη άσχημη επίδοση του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, γίνει πραγματικότητα.
Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν πλέον ότι ο Δήμος θα χαθεί, θα καταλήξει στα χέρια ανεξάρτητου ή ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, και επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία θεωρούν περίπου ως βέβαιο ότι θα συμβεί λόγω εσωτερικού εμφύλιου στο ΠΑΣΟΚ.
Γι’αυτό και ήδη έχει εντοπιστεί εκείνος που θα ενοχοποιηθεί ευθέως, στην απευκταία για το ΠΑΣΟΚ προοπτική ενός αρνητικού αποτελέσματος, και δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο στον οποίον έδωσε την στήριξη του.
Ο υποψήφιος δεν είχε ποτέ την αποδοχή του Τοπικού ΠΑΣΟΚ στον Λαγκαδά, οι οποίοι τον έβλεπαν ανταγωνιστικά, λόγω της απευθείας επαφής του με υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.
Οι προσπάθειες να συσπειρωθεί η βάση του ΠΑΣΟΚ , μέχρι στιγμής, απέτυχαν γι’ αυτό κι εξασκήθηκαν κι εξασκούνται οι γνωστές κομματικές πιέσεις…
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Λαγκαδά γνωρίζει ότι όποιος διεκδικεί χρίσμα στις εκλογές αυτές, είναι εκτός πραγματικότητας, η διεκδίκηση χρίσματος δεν είναι ’’ούτε για ανέκδοτο’’.
Η μεγάλη του απελπισία για τη μη συσπείρωση της βάσης είναι η αιτία που τον οδήγησε να «χρωματιστεί έντονα» έλεγαν χαρακτηριστικά μέλη της παράταξης του.
Η συγκλονιστική αδιαφορία των πολιτών είναι καθοριστική. Οι κομματικές πιέσεις δεν αποδίδουν, από ένα κόμμα και κυβέρνηση του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου