Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.


Με κασκόλ και παλτό στην εκκλησία…

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλές μητροπόλεις σε όλη την Ελλάδα με τους ιεράρχες να αναγκάζονται να κάνουν περικοπές ακόμα και στη θέρμανση των ναών, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες φιλανθρωπικές υποχρεώσεις τους.

Ποιοι θα… κουμαντάρουν τις τράπεζες

Το τρίτο, και κατά τους επαΐοντες, σημαντικότερο, όργανο ελέγχου στην λειτουργία των τραπεζών πρόκειται να εγκατασταθεί στις αρχές του 2013 στα γραφεία διοίκησης των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που θα προσομοιάζουν έτσι πλέον με αίθουσες εντατικής…

Υγεία μόνο για τους έχοντες, οι υπόλοιποι στον Καιάδα…

Οι πολιτικές άγριας λιτότητας και περικοπών των τελευταίων κυβερνήσεων δημιούργησαν μια νέα κοινωνική ομάδα: τους «νεόπτωχους». Οι αποφάσεις της τελευταίας κυβέρνησης προχωρούν ακόμα παρακάτω το σενάριο: στερούν στους «νεόπτωχους» την πρόσβαση στην Υγεία και τους οδηγούν στον σύγχρονο Καιάδα.

Ένα μέγα σκάνδαλο περνάει απαρατήρητο; Blackwater και «Ελληνική Δημοκρατία» 2012

Διαβάζω στο internet: «Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater (κατόπιν Xe Services και τώρα Academi) η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
* Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.


Καρναβάλι! Ο Παγκαλος κατηγορεί τον …Τατσόπουλο για σεξισμό! Τον πήρε στο ψιλό ο Παπαδημούλης…

Ο Πάγκαλος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τον Τατσόπουλο… προφανώς όταν ως κυβέρνηση χορηγούσαν τις εκπομπές του στον ΣΚΑΪ μέσω της Εθνικής, ο Πάγκαλος θα φύσαγε καμμιά σημαία για να πέσει.

Οι μουλάδες της “νέας αριστεράς” τα έβαλαν τώρα με τον Τατσόπουλο…

Με ένα ρεσιτάλ φαρισαϊσμού, όμοιο με αυτόν στην περίπτωση της Παπαχρήστου, οι αυτόκλητοι μουλάδες της “ιδεολογικής καθαρότητας” τρώνε τα λυσσακά τους μετά την παραδοχή του Τατσόπουλου ότι …είναι στρέιτ!
Τι “ομοφοβικό” τον ανεβάζουν, τι “αντιδραστικό” τον κατεβάζουν… μιλάμε για λαϊκά δικαστήρια που θα ζήλευαν και οι Ταλιμπάν σε δίκη δεκάχρονου κοριτσιού που συνελήφθη με… αναγνωστικό!

Αυτά που λέει ο Αρχηγός ΓΕΝ σήμερα, τα έλεγε ο Πάνος Καμμένος από τον Σεπ.του 2011

Ο Αρχηγός του ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης σπάζοντας την σιωπή του, σε συνέντευξή του στην Real News αναφέρθηκε:

• στις μεγάλες περικοπές που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί και το προσωπικό του ΠΝ

Το σενάριο του Δολαρίου για την Ελλάδα, πανικοβάλλει την ΕΕ. Αυτή είναι η αιτία της “διαρροής” για το κούρεμα 50%.

 Έτσι, για να τελειώνουμε με το παραμύθι. Το σενάριο του Δολαρίου, παρ’ όλο που επισήμως οι πολιτικοί των τριών κομμάτων που κυβερνούν δεν τολμούν καν να το αναφέρουν, είναι αυτό που δημιούργησε μέτωπο απέναντι στην Γερμανία, εντός ΕΕ.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί…Οι δανειστές συζήτησαν το ενδεχόμενο της παραίτησής τους από τις οικονομικές απαιτήσεις τους το 2015..

Εκπρόσωποι της ευρωζώνης συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, τη μερική εκκαθάριση του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης γερμανικής εφημερίδας, Welt am Sonntag.

Μετωπική επίθεση κατά Λαζαρίδη από την “Δημοκρατία”.

Στο πρωτοσέλιδο μάλιστα. Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012


Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.


Ο Πεπόνης στέλνει στη Βουλή και την υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ!

Τρεις οι φάκελοι – βόμβα στη Βουλή για τους ανθρώπους που διέλυσαν τη χώρα και παραμένουν ελεύθεροι. Ο ένας φάκελος για την υπόθεση των CDS, ο άλλος για τις δηλώσεις Ρουμελιώτη και ο τρίτος σήμερα για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ και τους χειρισμούς από τον Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν θυμάται που είναι το CD που έγινε «στικάκι».

Ζήσε μέσα στην πείνα Έλληνα συνταξιούχε! Η Μέρκελ δίνει αυξήσεις σχεδόν 12% στους δικούς της συνταξιούχους

Λογικό είναι… Τα ασφαλιστικά ταμεία της Γερμανίας δεν διαλύθηκαν από το PSI, όπως στην Ελλάδα. Γιατί από την αναδιάρθρωση μόνο οι μικροομολογιούχοι και τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μας ζημιώθηκαν.

Κεδίκογλου: Την κωμωδία “Επιστροφή στη δραχμή”, ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου στον «Σκάι» περί επιστροφής στη δραχμή και του κ. Λαφαζάνη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για επιστροφή του κ. Αλαβάνου στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν. Από το… εγώ, στο ΕΜΕΙΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… “ο σώζων ΠΛΗΣΙΟΝ σωθήτω”
Η επικαιρότητα δεν προλαβαίνει να καταγράφει τα πλέον παράλογα πράγματα. Τρομάζουμε με την ιδέα ότι λείπει από τον κόσμο, αυτό που λέμε κοινή λογική. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτά είναι προπομπός μίας επερχόμενης αλληλουχίας σαρωτικών και παγκόσμιων γεγονότων που θα αλλάξουν την μέχρι σήμερα διαμορφούμενη ισορροπία στον πλανήτη.

Με αρνητικά επιτόκια δανείστηκε πάλι η Γερμανία

Ποιος είπαμε ότι κερδίζει από την κρίση;
Με μέση απόδοση -0,0085% δανείστηκε σήμερα η Γερμανία από τις αγορές κεφάλαια 2,73 δισ. ευρώ από έκδοση 12μηνων εντόκων γραμματίων.

Στην Ιταλία οι φοιτητές βγήκαν στους δρόμους, σε μας που είναι;;;

Χιλιάδες Ιταλοί φοιτητές και καθηγητές διαδήλωσαν προχθές  στο κέντρο της Ρώμης κατά των μέτρων λιτότητα που επιβάλει η κυβέρνηση του τραπεζίτη και δοτού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, καθώς και κατά των περικοπών στην Παιδεία.

Κομισιόν προς Χουντή: Στα εθνικά δικαστήρια θα κριθεί αν υπήρξε καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων κατά την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας

Τα εθνικά δικαστήρια είναι τα πλέον αρμόδια να απαντήσουν εάν κατά την πώληση της ΑΤΕ τηρήθηκαν οι διατάξεις της Κοινοτικής Νομοθεσίας. Αυτό προκύπτει από την απάντηση της Κομισιόν σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, με την οποία διαμαρτυρόταν γιατί κατά τον διαχωρισμό της Αγροτικής Τράπεζας σε «καλό» και «κακό» τμήμα, καταπατήθηκαν βάναυσα τα εργασιακά δικαιώματα και οι απαιτήσεις των εργαζομένων που απορρέουν εκ του νόμου.

Ανεκδοτάκι με έντονη πολιτική χροιά…

Στο κουπέ ενός τρένου κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας και ένας
Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονών και μια εικοσάχρονη
γκομενάρα  με μια σούπερ μίνι φούστα, πολύ προκλητική, χωρίς να
γνωρίζει ο ένας τον άλλον.
Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους,
αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Αν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλονία θα γίνει το 7ο πλουσιότερο μέλος της ΕΕ!

Απανωτά εγκεφαλικά έπαθαν οι «σκληροί» αξιωματούχοι της Ευρωζώνης ακούγοντας τον πρόεδρο της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας Αρτούρ Μας, ο οποίος υποστήριξε ότι αν η περιφέρεια ανεξαρτητοποιηθεί, τότε θα γίνει το έβδομο πλουσιότερο μέλος της ΕΕ, σε σχέση με τον κατά κεφαλήν πλούτο.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Υποβάθμισε και τις κυπριακές τράπεζες η Fitch

Σε ΒΒ- από ΒΒ υποβάθμισε η Fitch την πιστοληπτική ικανότητα της Λαϊκής Τράπεζας, της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής Τράπεζας.
Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την υποβάθμιση της Κύπρου στις 21 Νοεμβρίου.Ο οίκος εκτιμά ότι οι τρεις τράπεζες θα χρειαστούν σημαντικές κεφαλαιακές “ενέσεις” και ότι αυτές θα παρασχεθούν από τις κυπριακές και τις διεθνείς αρχές.

Το πόρισμα για την πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Το πόρισμα των υπηρεσιών του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατασκευή της λεγόμενης «πισίνας» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, διαπιστώνει ότι για την κατασκευή της δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση του υπουργείου Δικαιοσύνης και ότι δεν είχε εκδοθεί σχετική οικοδομική άδεια.

Μαζί … να τα φάμε!

Ξεκίνησε η πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Μαζί να τα φάμε» στο Χαλάνδρι, με σκοπό τη σύνδεση των πολιτών με παραγωγούς της επαρχίας και την παράκαμψη των μεσαζόντων και των μηχανισμών της αγοράς. Η πρώτη αγορά θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και η πρωτοβουλία δέχεται παραγγελίες μέχρι την Τετάρτη.
Σκοπός της πρωτοβουλίας να διευρύνει το εγχείρημα και να κάνουν τακτικές παραγγελίες.

WSJ: Αυτοκτονίες και ένα σύστημα υγείας σε κατάρρευση

Μετά την οικονομική, η χώρα κινδυνεύει από την κοινωνική κατάρρευση με τις αυτοκτονίες να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και το σύστημα υγείας να βρίσκεται σε κατάρρευση. «Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η αντίληψη ‘διάσωση με λιτότητα’ δημιουργεί μη βιώσιμες οικονομικές συνθήκες στην ευρωπαϊκή περιφέρεια», τονίζει η εφημερίδα «Wall Street Journal» και καταλογίζει ευθύνες σε αυτούς που επιμένουν να την ακολουθούν.

Σε απολογία η Ελλάδα για δράση της CIA

Πολυτελή τζετ που νοίκιαζε αμερικανική εταιρεία-φάντασμα στην CIA μετέφεραν μέσω ελληνικών αεροδρομίων με δεκάδες πτήσεις ύποπτους κατά τους Αμερικανούς, για τρομοκρατικές ενέργειες.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ!


Γράφει Αναγνώστης

Κάποιοι πίστεψαν ότι την επόμενη των δημοτικών εκλογών με την «κατασκευή συναίνεσης»που δημιούργησαν, όλα θα ήταν πιο εύκολα. Δεν συνειδητοποίησαν ότι «συναίνεση» στην κορυφή, μεταξύ τόσο ετερόκλητων πολιτικών ομάδων δεν θα μπορούσε να περάσει στην κοινωνία. Αντίθετα μεγαλώνει την απαξίωση που νιώθουν οι πολίτες για το πολιτικό σύστημα.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ανέτοιμη ή Ανίκανη να συμμετάσχει η Γερμανία στην Ευρωπαϊκή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προοπτική;

Γράφει ο Βασίλης Δ. Χασιώτης  
Όταν ο E. M. Arndt, μετέπειτα ονομαστός εθνικιστής «…περιόδευε στην Ευρώπη στα 1798-9 αποκαλούσε τον εαυτό του Σουηδό γιατί, όπως έλεγε, το όνομα Γερμανός «βρωμάει στον κόσμο». και δεν φταίει γι’ αυτό –πρόσθετε χαρακτηριστικά- οι κοινός λαός.»
Karl Popper : Η Ανοιχτή κοινωνία και οι Εχθροί της, εκδ. Δωδώνη, Αθήνα, 1982, Τόμος ΙΙ, σελ. 472
Ποια Ευρώπη θέλουμε;

Και υποβάθμιση της Γερμανίας στον ορίζοντα;

Εκφράζονται ανησυχίες ότι μπορεί και να είναι ο επόμενος στόχος των τριών μεγάλων οίκων αξιολόγησης
Και μετά τη Γαλλία, ποιος έχει σειρά; Η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του Παρισιού έχει σημάνει συναγερμό στο… Βερολίνο.
Κι αυτό γιατί, για πρώτη φορά, από την ώρα που ξέσπασε η τρέχουσα κρίση, στη Γερμανία εκφράζονται ανησυχίες ότι μπορεί και να είναι ο επόμενος στόχος των τριών μεγάλων οίκων αξιολόγησης.

Να θυμηθούμε ποιοί είμαστε;

Μήπως έφτασε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε τι κρύβουμε στα βρακιά μας; Και δεν εννοώ τα οπίσθια, αυτά τα έμαθαν οι φίλοι μας δανειστές με όλες τις λεπτομέρειες. Να δούμε τι έχουμε, μήπως και νιώσουμε λίγο άντρες με τις Ελληνογκομενάρες δίπλα μας και σταματήσουμε το παρακαλετό και το σκύψιμο.
Πάντα ήμασταν λαός που σκεπτόμασταν με το πνεύμα που μας μοίρασε πλούσια το DNA της φυλής και η περιούσια πέτρα που πάνω της κατοικούμε. Κι ας μας το χαλάνε λίγο μ’ αυτά τα chemtrails που μας ραντίζουν δήθεν για την προστασία του πλανήτη.

Και τώρα τί;

Καμιά φορά μια κακή λύση είναι προτιμότερη από την… προσδοκία μιας… καλύτερης λύσης!
Το  Eurogroup, για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η ελληνική κρίση, βρέθηκε αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο μιας πραγματικής λύσης.

ΣΤΗΝ “ΚΟΛΑΣΗ” ΤΗΣ… ΕΛΛΑΔAΣ (Σπαρταριστό!)

Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών.
Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική.
Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.

Η αυξανόμενη ισχύς της Ρωσίας προβληματίζει την Δύση

Οι μέρες περνούν και η Ελλάδα παραμένει μαζί με την Μέση Ανατολή στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. ΔΝΤ και Γερμανία προσπαθούν να βρουν λύση, με τους Αμερικανούς να πιέζουν, διότι τρέμουν μπρος στο ενδεχόμενο ελληνό-ρωσικής προσέγγισης λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην οικονομία.

Πόσο μακάκες είστε …..

Λοιπόν δείτε που έφεραν τα πράγματα οι άθλιοι και άχρηστοι μαλάκες (η λέξη επιλέγεται συνειδητά),με την μή επιστροφή του ΦΠΑ .
Στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας που εφάπτεται της επαγγελματικής μου δραστηριότητας , εξ αιτίας της μη επιστροφής του ΦΠΑ από το κράτος , οι έμποροι εισαγωγείς νημάτων και πρώτων υλών , ιδρύουν εταιρείες στην Βουλγαρία όπου κάνουν τις εισαγωγές τους κυρίως από την Τουρκία .

Εξοργιστική αποκάλυψη από τα Επίκαιρα

Τα “Επίκαιρα” που κυκλοφορούν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου αποκαλύπτουν πως Γερμανοί και Τούρκοι συμπορεύονται στη Θράκη. Πως αντιδρούν οι Αμερικανοί.
Οι Γερμανοί ζητούν την επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 απελαθέντες μουσουλμάνους της Θράκης για να απασχοληθούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό στην Ειδική Οικονομική Ζώνη
που προωθούν στην περιοχή.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.

Ο ΓΑΠ ζει! Κατάργηση του κοινοβουλίου και με την βούλα…

Λίγο πριν μας φέρουν το Παπαδήμο, στην σύνοδο του Οκτωβρίου 2011 (olympia 30/10/2011) είχαν αποφασίσει την κατάργηση της Βουλής!
Ο "λογαριασμός" δηλαδή που ναι μεν θα είναι στην ΤτΕ αλλά θα τον εγκρίνουν Αλλοδαποί Γύπες κι αν δεν πάνε καλά τα νουμερα, θα κάνουν κωλόχαρτο τον Προϋπολογισμό της Βουλής και θα παίρνουν "αυτόματα" νέα Μέτρα!

“Αγροτική” απάτη με πλαστά τιμολόγια

Πέντε αγρότισσες και πέντε αγρότες εντοπίστηκαν να έχουν εκδώσει πλαστά και εικονικά τιμολόγια συνολικής αξίας 11,8 εκατ. Ευρώ!!!!
της Έλενας Λάσκαρη – euro2day
Αν ήταν αλήθεια, η κυρία Βασιλική από την ευρύτερη περιοχή της Θήβας θα ήταν ίσως η πιο πετυχημένη αγρότισσα της Ελλάδας. Σοδειά αξίας 3.433.948,75 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια, η οποία μάλιστα πουλήθηκε χωρίς προβλήματα και με την ίδια να εισπράττει επιστροφή ΦΠΑ 377 χιλιάρικα αξίζει βραβείο επιχειρηματικότητας…

ΔΟΛΑΡΙΟ Η ΕΥΡΩ;

Tα ψέματα τελείωσαν. Τα χειρότερα έρχονται για την χώρα. Η Βουλή μας (;) ψήφισε μια σειρά μέτρων τα οποία ναι μεν ικανοποιούν τους δανειστές( τοκογλύφους) αλλά ρίχνουν την χώρα σε πολύ βαθειά κρίση  που δύσκολα θα  ανακάμψει.

Φορολογικό «φωτιά» για ακίνητα και εφάπαξ

Επανέρχεται ο φόρος υπεραξίας για τα ακίνητα – Φορολόγηση 10% και στα εφαπαξ
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι ιδιοκτήτες ακίνητων, καθώς σύμφωνα με το νέο φορολογικό τα εισοδήματα από ακίνητα θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ και με συντελεστή 10%.

Bloomberg: Λάθος των ΥΠΟΙΚ της ΕΕ να αναβάλουν αποδέσμευση της δόσης

«Εάν δεν δεχτούν οι πιστωτές να χάσουν τώρα κάποια από τα χρήματά τους, θα τα χάσουν όλα μέσω μιας άτακτης χρεοκοπίας και έξοδο από το ευρώ», επισημαίνει σημερινό editorial του Bloomberg.

Moody’s: Οι αναδιαρθρώσεις κρατικού χρέους συνήθως δεν μειώνουν αλλά αυξάνουν το χρέος!

Νέες εκτιμήσεις του οίκου Moody’s έρχονται να προστεθούν στην κόντρα ΕΕ – ΔΝΤ για τη νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Σύμφωνα με τον οίκο, οι αναδιαρθρώσεις κρατικού χρέους αποτυγχάνουν συχνά να μειώσουν αποτελεσματικά τα επίπεδα του χρέους.

Το πετρέλαιο ανεβαίνει καθώς οι Αμερικανοί ηγέτες συζητούν το νέο φορολογικό ‘‘ Βραχο’’ για τους Αμερικανούς πολίτες

BY PAMELA SAMPSON, ASSOCIATED PRESS  (σε μετάφραση)

Μπανγκογκ — Οι τιμές πετρελαίου ανέβηκαν την Τετάρτη καθώς ο Πρόεδρος  Barack Obama προώθησε τις συνομιλίες με θέμα την επίλυση των φορολογικών το οποίο θα μπορούσε να εκτροχιάσει την ήδη εύθραυστη αποκατάσταση της Νο 1 παγκόσμιας οικονομίας

Η Fitch «απειλεί» να φύγει από την Ιταλία…

Τώρα πρέπει να βγουν οι Ιταλοί στους δρόμους και να πανηγυρίσουν που είναι κοντά στο να καταφέρουν αυτό που αδυνατεί να κάνει μια ολόκληρη ΕΕ!
Η Fitch Ratings ανακοίνωσε ότι διακόπτει κάθε ανακοίνωση αναφορικά με αξιολογήσεις που σχετίζονται με την Ιταλία, αντιδρώντας στη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της ίδιας αλλά και δυο στελεχών της από εισαγγελείς του Τράνι.

Οι πλούσιοι κρατούμενοι τη βγάζουν με καπνιστό σολομό στον Κορυδαλλό!

Την ύπαρξη πτέρυγας «5 αστέρων» στις φυλακές Κορυδαλλού επιβεβαίωσε ο γνωστός σωφρονιστικός υπάλληλος και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Οι “έξω” δουλεύουν για τους “μέσα”, ενώ οι “μέσα” έπρεπε να εργάζονται για να μείνουν οι “έξω” μακρυά!

Σας μπερδέψαμε;
Σε μια κρίση πρέπει να δουλέψουν όλοι για να έρθει η ανάκαμψη και η ανάπτυξη. Έως εδώ δεκτό, αφού το λένε και οι οικονομικές θεωρίες. Τα οικονομικά βιβλία λένε ότι σε μια κρίση πρέπει να κάνει το ακριβώς αντίθετο από μια απλή δημοσιονομική προσαρμογή αποφεύγοντας τη σκληρή λιτότητα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξυλοκοπησε τον έφορο και μετά πήγε να αυτοκτονήσει

Μία βεβαίωση ότι δεν έχει την υποχρέωση να υποβάλει φορολογική δήλωση απαιτούσε , βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση , ένας άνδρας που μπήκε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Β’ Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Παρακολουθούν τον Τσίπρα οι Αμερικάνοι, ρεμπετ ασκέρ οι Εβραίοι.

”Τελειωμένη”θεωρούν στις ΗΠΑ την συγκυβέρνηση Αντ. Σαμαρά
Εκτιμούν ότι θα γίνουν πάλι εκλογές στα μέσα 2013 στην Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας,που οφείλεται βασικά στα εξοντωτικά μέτρα και στα πολλαπλά ψέμματα πρωθυπουργού, συγκυβερνώντων.
Τι σημαίνει η ”προσεκτική” προβολή τελευταία, του Α. Τσίπρα, από το”μιντιακό κατεστημένο” ΗΠΑ (θυμίζει περίοδο 1979-81 στην Ελλάδα), οι θέσεις του οποίου γιά το μη βιώσιμο χρέος της Ελλάδας, ταυτίζονται σχεδόν με αυτές των… ΗΠΑ (”τσάκισμα” ύφεσης μεδιαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και ανάπτυξη).

Αν κάνετε την Ελλάδα Πακιστάν, τότε οι μετανάστες θα εξαφανιστούν (όσοι προλάβουν).

Αν αύριο το πρωί μεταφέρομαι σε ένα μικρό νησί το οποίο έχει 50 θέσεις εργασίας 100 μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργία και θα πέσουν και τα μεροκάματα, αν δε αυξήσομε ακόμη περισσότερο μετανάστες, όχι μόνο θα εκτιναχτεί στα ύψη η ανεργία αλλά θα αρχίσουν να σκοτώνονται και μεταξύ τους οι εργαζόμενοι για το ποιός θα πάρει το όποιο μεροκάματο υπάρχει επάνω στο μικρό αυτό νησί.

Οι «πανέξυπνοι» προγραμματισμοί της τρόικας!


Δείτε με ντοκουμέντα πως η τρόικα κάνει τους φτωχούς, φτωχότερους και τους πλούσιους, πλουσιότερους!
Τo προσχέδιο της έκθεσης της τρόικας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αποδεικνύει πια με ντοκουμέντα ότι οι εν λόγω κύριοι που αποφασίζουν για τις τύχες μας και κουνούν το δάχτυλο στους Έλληνες, έχουν πια χάσει την… μπάλα!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις  «Όραμα Ζωής»«Η Επόμενη Ημέρα»«Με-Άλλη-Ματιά»«Το Αυτί»«Οι Αδιάφθοροι»«Bomb», προσπαθούν διαρκώς για την καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας, με πλούσια ύλη που ανανεώνεται διαρκώς μέσα στη διάρκεια της ημέρας για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tsavidis@hotmail.com για να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις, επισημάνσεις και καταγγελίες σας.

Καλή Ανάγνωση.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα από το παρόν στην Ανθρωπότητα του μέλλοντος…

Δεν πρόκειται να σας εκθέσω τη γνώμη μου για το αν η οικονομική κρίση επηρέασε εμένα και την Ελληνική μου επικράτεια, πολιτεία και κράτος, ούτε να σας ικετέψω να βοηθήσετε εμένα και την χώρα μου… Ή να σας δηλώσω αν θα διαδηλώσω αύριο ή πώς βλέπω τις διαδηλώσεις…

Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟ 1823

Εκραγείσης της Επαναστάσεως του 1821, ο Άρειος Πάγος του Χέρσου Ελλάδος ψήφισε στις 23 Νοεμβρίου του 1821 την σύναψη δανείου 150.000 Φλωρινιών, για τις ανάγκες του αγώνα. Η διάρκεια απόσβεσής του ορίστηκαν τα πέντε έτη και ανατέθηκε η διαπραγμάτευσή του στον Βαρώνο ΘεοχάρηΕκραγείσης της Επαναστάσεως του 1821, ο Άρειος Πάγος του Χέρσου Ελλάδος ψήφισε στις 23 Νοεμβρίου του 1821 την σύναψη δανείου 150.000 Φλωρινιών, για τις ανάγκες του αγώνα.

Το θέατρο του παραλόγου

“Εάν η παραμονή μας στην Ευρωζώνη θα είχε ως αναπόφευκτη συνέπεια την υποταγή μας στην πρωσική Γερμανία, την ολοκληρωτική απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, την κατάλυση της Δημοκρατίας, τις προσβολές στην υπερηφάνεια και στην αξιοπρέπεια μας, τη λεηλασία των δημοσίων επιχειρήσεων, την καταστροφή των μικρομεσαίων ελληνικών εταιρειών…

«Στον άερα» οι διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό της ΕΕ

Εμπλοκή παρουσιάστηκε σήμερα στην πορεία των διαπραγματεύσεων για τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς το Ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε ότι αρνείται να διαπραγματευθεί με τα κράτη μέλη.

Με το λόμπι της ευρω-χούντας η Αλέκα!!!

  Η Αλέκα Παπαρήγα στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό επιτιθέμενη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής. Διότι υπάρχουν συμφέροντα που θα ευνοηθούν με την επιστροφή στη δραχμή, όπως για παράδειγμα επιχειρηματικά συμφέροντα που αναμένουν ότι θα κερδίσουν με τα κρουαζιερόπλοια από τον τουρισμό ή ενδεχομένως και ο κλάδος των κατασκευαστών, οι τσιμεντάδες που τους συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή».

Η ευρωπαϊκή εκστρατεία του Μεγ. Αλεξάνδρου

Αφού διασφάλισε τη θέση του στο μακεδονικό θρόνο και την Ηγεμονία της Ελλάδος, ο Αλέξανδρος έπρεπε να αντιμετωπίσει τον τρίτο σε σοβαρότητα κίνδυνο, τους βαρβάρους των Βαλκανίων.

Σόιμπλε: Πολύ φιλόδοξος στόχος για βιώσιμο χρέος το 2020

Πολύ φιλόδοξο χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανκ Σόιμπλε τον στόχο να καταστεί βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας το 2020 και πρόσθεσε ότι οι πιστωτές πρέπει να επικεντρωθούν σε λύσεις που δεν θα περιλαμβάνουν τη διαγραφή χρέους του επίσημου τομέα.

Για τους πρόθυμους που υπέγραψαν τα μνημόνια και το μεσοπρόθεμο…

Σκεφτήκαμε σε όλους αυτούς τους πρόθυμους… να τους θυμίσουμε τι γράφει για το ΔΝΤ ο Joseph Stiglitz, στο βιβλίο του Stiglitz “Globalization and Its Discontents”, που κυκλοφόρησε το 2002.
Ο Stiglitz δεν είναι κάποιος τυχαίος ή γραφικός…
Ο Joseph Stiglitz είναι Νομπελίστας (2001), ακαδημαϊκός, συγγραφέας, πρώην αντιπρόεδρος της Word Bank και έχει διατελέσει σύμβουλος του Κλίντον, του Ομπάμα και του πρώην πρωθυπουργού μας (του Γ.Α.Π).

Δικαστική έρευνα για την αγορά των «Απάτσι» επί υπουργίας Παπαντωνίου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθούν καταγγελίες για την «εκτίναξη» του κόστους προμήθειας επιθετικών ελικοπτέρων τύπου «Απάτσι», του υπουργείου Άμυνας το 2003, επί θητείας Γιάννου Παπαντωνίου, διέταξε σήμερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Νέο «κούρεμα» με τη συμμετοχή του επίσημου τομέα ζητεί η Goldman Sachs

Το χρέος της Ελλάδας είναι απίθανο να μειωθεί στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, επισημαίνει σε νέα ανάλυσή της για την Ελλάδα η Goldman Sachs, τονίζονται ότι είναι απαραίτητη η αναδιάρθρωση του χρέους που βρίσκεται στην κατοχή του επίσημου τομέα.

Οι Έλληνες θέλουν πλέον Προεδρική Δημοκρατία!!!

Στη γνωστή δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research που δημοσίευσε προχθές η εφημερίδα το «Το Βήμα της Κυριακής», υπήρχε και μια ερώτηση την οποία δεν πρόβαλαν καθόλου τα ΜΜΕ. Η ερώτηση αυτή έλεγε: «Θα θέλατε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συνεχίσει να εκλέγεται από τη Βουλή ή να εκλέγεται απευθείας από το λαό;».

Από τώρα λένε «NEIN» οι Γερμανοί

Προσθήκη λεζάντας
Μπορεί ακόμα να μην έχει εγκριθεί η διετής παράταση του ελληνικού προγράμματος, αλλά οι Γερμανοί ήδη ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμφωνούν σε αύξηση του πακέτου βοήθειας.

Μέχρι τα Χριστούγεννα η Αμερική θα έχει στερέψει από μετρητά και από ιδέες.

Σε αδιέξοδο και πτωχευμένοι.
1 Νοε / American Review / Richard McGregor, Διευθυντής των Financial Times στην Washington / μετ. savvasm για τον Κωτσαρίκο
Πολιτικοί, πολιτικά κόμματα και μια αρμάδα δισεκατομμυριούχων υποστηρικτών του, έχουν ξοδέψει πάνω από 5 δις. δολλάρια στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Γερουσίας στην Αμερική. Ποσό ρεκόρ για τα σημερινά δεδομένα.